Skip to main content
 

Om Mig

Jeg hedder Anders Nyholm Madsen og er uddannet multimediedesigner fra Erhvervsakademi Midtvest. Jeg har lige siden barndommen været stærkt optaget af kreativitet så det er ikke underligt at jeg endte som grafiker.  Min fritid bruger jeg på at tegne, male og skabe ting fra bunden. Jeg syntes det er fantastisk at se en ide udfolde sig til et brugbart produkt, og jeg elsker at vise det frem og få respons.

Jeg betragter mig selv som produktiv, konstruktiv og selvkritisk, og selvom sidstnævnte til tider kan være min fjende,  så ser jeg det også som en af mine største forcer. Desuden betragter jeg migselv som et udadvendt menneske der ikke er bange for at sige sin mening.

Gode venner og kollegaer er vigtigt for mig da jeg er socialt anlagt, og jeg er altid interesseret i at møde nye mennesker og udvide mit netværk.

Kontakt

Hvis du mener jeg skal udvikle din hjemmeside, dit logo, din grafiske identitet, eller hvis du har en jobstilling i din virksomhed hvor du tænker at jeg ville passe ind perfekt, så er du velkommen til at kontakte mig.

Udfyld kontaktformularen eller skriv til mig på Mail@AndersNyholm.dk

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked